Wij helpen u uw gewenste gewicht te bereiken en behouden!

The Slim Company in Zoetermeer is gespecialiseerd in het begeleiden en coachen van mensen die willen afvallen. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste balans tussen gezond en genieten. Wij maken daarbij voornamelijk gebruik van het PowerSlim afslankprogramma. Wij hebben daar namelijk zeer goede resultaten mee bereikt. U kunt natuurlijk ook bij ons terecht als u met gewone voeding wilt afslanken. Ook als u medische begeleiding nodig heeft vanwege gezondheidsklachten. Wij maken voor u altijd een persoonlijk afslankplan.  

Met de voedingscoaches van The Slim Company kunt u uw gewenste gewicht bereiken en behouden!

overgewicht

Iris van Kralingen

Mijn naam is Iris van Kralingen. Ik ben opgeleid tot HBO-verpleegkundige. Ik heb daarna verschillende opleidingen gedaan op het gebied van voeding, gezondheid en welzijn. Zo heb ik de opleiding tot gewichtsconsulent en orthomoleculair therapeut gevolgd. Daarnaast bent ik gecertificeerd PowerSlim-coach. Ik weet hoe belangrijk een gezond gewicht is voor lichaam en geest. Ik vind het fantastisch en dankbaar werk om mensen weer te zien stralen als zij hun streefgewicht bereikt hebben en zich weer fit en vitaal voelen.

DSC_0740 (2)

Edith van Renssen

Hallo! Ik ben Edith van Renssen, gediplomeerd diëtist en gecertificeerd PowerSlim coach. Ik weet dat het niet altijd even makkelijk is om de balans te vinden tussen lekker en gezond eten; de verleidingen zijn groot. En … een gezond gewicht en een gezonde levensstijl zorgen er juist voor dat u zich lekker voelt en van het leven kunt genieten. Wilt u ook een gezond gewicht en een evenwichtige levensstijl? Ik help u graag om uw doel te bereiken. 

Afvallen met begeleiding?
Wij helpen u graag!

Vul onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Visie en missie

U moet uw hele leven met uw lichaam doen. Voeding, (over-)gewicht en gezondheid zijn dan ook gangbare gespreksonderwerpen geworden. In de media en in dagelijkse gesprekken. Wij weten allemaal dat een gezond gewicht en een gezonde levensstijl er mede voor zorgen dat u zich lekker voelt en van het leven kunt genieten.

Wij streven ernaar dat onze klanten een gezond gewicht bereiken en behouden. Wij dragen er graag aan bij dat u blij bent met uzelf en zich weer fit en vitaal voelt.

Afvallen en uw gewicht behouden is niet altijd even makkelijk. Dat weten wij. Wij bieden u daarom een veilige en vertrouwde plek in onze praktijk. Wij werken daar samen aan uw gewichtsafname en levensstijl. Zodat u straks weer lekker in uw vel zit.

Onze kernwaarden

  • Persoonlijke benadering
  • Meer dan 10 jaar ervaring in het begeleiden en coachen van mensen
  • Gespecialiseerd in de begeleiding van mensen die willen afvallen
  • Hoge betrokkenheid bij onze klanten
  • Vooruitstrevend in de beste afslankprogramma’s en methodieken
  • Groot aantal zeer tevreden klanten